Mon-Fri 09.00 - 17.00 1.800.456.6743

Hörselspecialist


Har du vad som krävs för att bli utsedd till Årets audionom?

Tävlingen Årets audionom syftar till att erkänna spetskompetens inom audiologi, och uppmuntrar patienter att nominera specialister som utmärker sig.

Hörselspecialist

Ditt hårda arbete belönas


Titeln Årets audionom, det beröm som följer, en årsprenumeration på Audio Infos och en betydande prissumma är de sporrar som den vinnande audionomen erbjuds. Bara att bli nominerad är en stor ära, men fördelarna är många fler än så. Årets audionom är ett bra sätt att framhäva dig själv och göra folk medvetna om ditt utomordentliga arbete. Tidigare vinnare och nominerade audionomer har uppmärksammats i lokala medier och branschtidningar – och använt rampljuset till att ge sin verksamhet ett lyft.

Tävlingen är också till för patienterna. Vi vill höra om de audionomer som ansträngt sig utöver det vanliga för att hjälpa. I gengäld har även patienten chans vinna ett kontantpris och ta del av din framgång – ett bra sätt att bygga lojalitet.

Den europeiska vinnaren kan se fram emot en betald resa till Europas främsta evenemang för hörselfrågor, EUHA 2017. Här får denne ta emot sitt pris inför en publik bestående av branschspecialister, vid den sprakande tillställningen Evening of Excellence. Bli belönad för dina ansträngningar – vad kan man vinna?

Ladda ner visningsmaterial till mottagningen